Had the age of five


Mamis födelsedag och kvällsmys

Efter skolan åkte jag till Ica Maxi och tänkte att jag skulle köpa en ansiktsmask, tänkte också köpa en choklad jag kunde mumsa på ikväll. Och hittade denna underbart söta! Kunde helt enkelt inte lämna kvar den på hyllan! 
Mamma fyller år idag så vi köpte även en tårta för de som undrar. Hon har inte fått sin födelsedagspresent än, men jag och mina syskon har slagit ihop oss och köpt ett presentkort på en frisör/beautysalong på 500:- och ögonbrynsplockning på samma ställe. Precis vad hon behöver, haha! I alla fall så ska jag hjälpa till med maten nu.
Grattis mamma, och till er andra: Ha en fin tisdagskväll! ♥

BEFORE-AFTER

FÖRE KLIPP&FÄRG
EFTER KLIPP&FÄRG
Bilderna visar INGEN rättvisa, men jag är verkligen skitnöjd! Passar mycket bättre i mörkt hår. Jag har även klippt mig en mittbena, men syns kanske inte så bra i den frisyren på bilden ovan, men som sagt är jag jättenöjd och tänker definitivt fortsätta ha mittbena! :-)
Jag kom nyss hem från skolan, slutade fyra idag, lite drygt men jag överlever. Blir att stanna hemma resten av dagen och plugga osv, men ska i alla fall ut på en springtur. Välbehövligt!
Ha en fortsatt trevlig måndag!

En typisk försäljning med Kreativ-i-Vika

Jag och mina två tjejvänner har ett företag. Vi kallar det Kreativ i Vika, och vi säljer handgjorda smycken.
Idag var vi ute på landsbygden och sålde, och vi har alltid helt galet kul! I Kreativ i Vika är vi också barnvakter plus att vi också fixar barnkalas. MONEYMAKERS, det är vi det!

Blä

Shenare!
Sitter insvept i ett täcke. Fixat fram ÄNNU EN GAMMAL HEADER. Inte bra. Ska kanske fota lite höstigare idag så då ska jag fräscha upp bloggen och komma igång igen! Skäms över den som den är nu...
(Min brorsa lånar min kamera HELA TIDEN så kan aldrig lägga upp något.)

Same shit again

Ja, fick bli den här headern. Ska fota lite så att vi jag fixar en ny höstigare, nästa gång jag och min vän kameran går ut. Och JA, jag vet att bloggen är urtrist och att allt jag skriver blir helt fail men jag ska ändra på det!!!

klippa-färga-styla...

...är det roligaste som finns! Älskar att klippa håret, att färga håret och att styla håret i massa crazy frisyrer.
Ska klippa mig imorgon och färga håret på onsdag, resultat kommer upp i bloggen på onsdag, för imorgon har jag notime för bloggen alls.
Sist jag färgade håret gjorde jag slingor...
Några klipptips? Har INGEN aning!

I STUGAN PÅ BAKGÅR'N

Där sov jag och världens bästa tjejer. Vi var ute på natten och gjorde allmänt busiga saker, och det är det jag älskar med er! Vi växer aldrig upp! Vi kan helt enkelt alltid göra det vi känner för och alla tre är så påhittiga och otroligt roliga! Fyfan vad jag älskar er, ni är helt enkelt mina bästa vänner!
Vad skulle jag göra utan er?!

Had a feeling for black

Har haft grymt lite blogglust, men får se om vi kommer opp i topp igen!
Åkte ner på stan med Sofi idag, köpte lite småsaker, som egentligen inte är värda att ta upp, men för att ha NÅGONTING att visa på bild så köpte jag ett nagellack från H&M. Svart, snyggt och efterlängtat!
Imorgon är det onsdag, min kära och fina vän Anna-Marias födelsedag! Dessvärre får hon sin present på torsdag.
Andra dagsplaner för morgondagen är att köpa en ny höstjacka. BILD PÅ DEN KOMMER, jag lovar!
God natt och sov sött! ♥

DANCING ON MY OWN

Har varit på första dansen på ett halvår nu!
Känns helt grymt och sjukt kul, ååååh vad härligt!
Nu ska jag äta något sen sova, blir ett trökinlägg här alltså...

RSS 2.0